Lue lisää meistä!

Tietoa ammattiosastosta

Metalli210 - Oulun seudun metallityönväen ammattiosasto

Mistä ammattiosasto sai alkunsa?

Mistä ammattiosasto sai alkunsa?

Vastaperustetun ammattiosaston toiminta oli keskittynyt silloiselle Oulun teatteritalolle. Teatteritalon paikalle rakennettiin myöhemmin uusi työväentalo, jossa myös osastomme toimintaa jatkettiin aina vuoteen 1996 saakka. Ammattiosasto osti omat toimitilat 14.2.1996 Koulukatu 18:sta, Oulun keskustasta.
Ketkä kuuluvat ammattiosastoomme?

Ketkä kuuluvat ammattiosastoomme?

Jäsenmäärä ammattiosaston perustamishetkellä oli 142. Naispuolisia on noin yksi kolmasosa. Ammattiosastomme on niin sanottu keräilyosasto, johon kuuluu työntekijöitä ympäri Suomea. Ammattiosastoon kuuluvat työpaikat olivat pääosin raskaan metallin työpaikkoja aina 80-luvun puoleen väliin saakka. Elektroniikka-alan nousun myötä osastoomme on tullut myös jäseniä elektroniikka-alan työpaikoilta.
Mitä ammattiosastolle kuuluu juuri nyt?

Mitä ammattiosastolle kuuluu juuri nyt?

Vuoden 2024 alussa jäsenmäärä ammattiosastossamme noin 1100. Syyskokouksessa valitaan osastolle hallitus, hyväksytään seuraavan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio. Kevätkokouksessa käsitellään tilinpäätös ja toimintakertomus. Jäsenenä voit vaikuttaa ammattiosastosi asioihin osallistumalla kevät ja syyskokouksiin.

Ota yhteyttä ammattiosastoon

Osoite:
Koulukatu 18 B, 90100 Oulu
Puh. 050 513 2543

Sähköpostiosoite: ao210oulu@gmail.com

Hallitus vuonna 2024
Puheenjohtaja: Maijaliisa Pollari
Varapuheenjohtaja: Marko Piekkola
Sihteeri: Kaisa Sankala
Taloudenhoitaja: Henry Lämsä
Hallituksen jäsenet:
Suvi Pannula, Sini Ylätalo, Raimo Kankaala, Arto Lipponen, Eetu Nybacka, Eino Kyllönen, Lauri Parkkinen ja Kari Pollari.