Oulun seudun metallityöväen ao. 210

Lomaosakkeet

Mökkien varaus tapahtuu osaston päivystysaikoina, keskiviikkoisin klo 17.00 - 18.00 osoitteessa Koulukatu 18, Oulu tai puhelimitse 08-371 250

Rukaköngäs

Vuodepaikkoja on kuudelle henkilölle ja osakkeesta löytyy kaikki mukavuudet, mm. TV, kuivauskaappi stereot, ruokailuvälineet jne.

Liinavaatteet vuokraajan täytyy itse huolehtia

Lomaosakkeeseen kotieläinten vienti on ehdottomasti kielletty

Jokainen vuokraaja siivoaa itse jälkensä, joten jätäthän huoneiston lähtiessäsi siihen kuntoon kuin toivoisit sen olevan tullessasi

Hinta: 50.00 € / vrk

Hirsiheikki

Vuodepaikkoja on kymmenelle henkilölle. Mökissä on kaksi makuuhuonetta ja kaksi parvea. Parville on jyrkät portaat. Mökistä löytyy mm. TV, radio, astianpesukone ja kuivauskaappi.

Lomamökki sijaitsee Pytkynharju E -alueella ja sieltä on n.5 km lähimpään laskettelurinteeseen. Upeissa maisemissa olevat hiihtoladut ja patikkareitit lähtevät mökin välittömästä läheisyydestä.

Jokainen vuokraaja siivoaa itse jälkensä, joten jätäthän huoneiston lähtiessäsi siihen kuntoon kuin toivoisit sen olevan tullessasi. Mahdollisesta siivouksesta osasto perii maksun. Lomamökkiin kotieläinten vienti on ehdottomasti kielletty.

Hinta: 50.00 € / vrk